Tandeminfo


Tandemhopp

 

Tandemhopping
Et tandemhopp er et fallskjermhopp hvor du er spent fast til en tandeminstruktør. Når du og instruktøren forlater flyet har dere et frittfall på ca. 30 sekunder med en hastighet på opptil 200 km/t før skjermen løses ut. Mens dere henger i skjerm får du være med på å styre fallskjermen før dere trygt lander på bakken. Instruktørene våre er spesialutdannet og har lang erfaring med fallskjermhopping.

Det gjennomføres opplæring på bakken før man tar flyturen opp til 10 000 fot. Da får man en flytur på ca. 20-30 minutter med utsikt over Kristiansand og omegn.

(Mer info kommer etter bildene)


 

 

Booking og kontaktinformasjon
Hvis du ønsker å hoppe tandem eller lurer på noe i forbindelse med tandemhopp så ta kontakt med tandemkoordinator, Freddie Johansen på 400 10 573 eller send melding på Facebook. Se vår terminliste for oversikt på hvilke dager vi gjennomfører tandemhopping.

 

Priser
Tandemhopp uten video: kr 3500,-
Tandemhopp med video: kr 4500,-

 

Få tandemhoppet ditt på video!
Det er også mulig å få videofilm/stillbilder av tandemhoppet. Du vil da få en redigert film av forberedelsene, flyturen og gjennomføringen av selve hoppet (enten på minnepinne eller laste ned selv på data. Minnepinne tar 1-2 uker, nedlasting 1-2 dager).

 

Krav
Vi har imidlertid en vektbegrensning på 90 kg og maksimal høyde på 195 cm. Vi har vekt på hoppfeltet og veier alle som skal hoppe. Det kreves at tandemeleven er ved generelt god helse.
Tandemhopp kan gjennomføres med en minstealder på 16 år med tillatelse fra foresatte. Tandemelever fra alder av 18 år og eldre trenger ikke tillatelse fra foresatte.

 

Praktisk informasjon til deg som skal hoppe tandem
Her finner du informasjon om hoppfeltet vårt, hvor du og dine tilskuere møter opp og hvor det er parkeringsmuligheter.

 

Tandemhoppet gir en introduksjon til fallskjermhopping, vi er gjerne behjelpelige med å veilede deg videre som selvstendig hopper.
Ta kontakt hvis det skulle være noe du er i tvil med!